header stylist nina

Diensten: kledingadvies, metamorfose, foto- en bruiloft-styling

Stylist Nina biedt verschillende diensten aan. Zij kan u, of uw personeel, middels kledingadvies van een nieuwe uitstraling voorzien. Nina kan u een nieuwe, persoonlijke look geven of een eenmalige metamorfose voor feesten en partijen. Ook kan zij u helpen bij uw bruiloft of fotoshoot. Klik hieronder op een dienst en bekijk wat Sylist Nina voor u kan betekenen.

Persoonlijke styling / kledingadvies 

stylist met jurkjeVindt u het moeilijk om te bepalen welke kleding u het beste staat? Heeft u het idee dat u er beter uit kunt zien, dan u nu doet? Wilt u graag uw sterke punten benadrukken en uw zwakke punten camoufleren? Heeft u geen tijd of zin om te shoppen? Dan kan Stylist Nina u helpen! Nina geeft kledingadvies en is ook in te huren als personal shopper. Lees verder voor informatie over de styling-procedure.

Stap 1: Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt uw persoonlijkheid, leven, en huidige kledingstijl bekeken. Dit helpt Nina een kledingstijl te bepalen, waar u zich gegarandeerd goed en op uw gemak in voelt. U krijgt tevens een indicatie voor het aantal shop-uren die nodig zijn, en het kledingbudget wordt besproken. Optioneel kan Nina uw huidige gaderobe structureren, zodat u meer uit uw huidige kledingcollectie haalt.

Stap 2: Met of voor u nieuwe kleding aanschaffen

Op basis van uw wensen, benodigde kleding en budget gaat Nina met of voor u shoppen. Het meeste gebruikelijke is dat Nina voor u gaat shoppen en alles samenstelt. Maar u kunt ook meegaan met shoppen en er samen een gezellige dag van maken.

Stap 3: De kleding passen

En dan komt het leukste moment. De kleding passen! U komt bij Nina langs (of zij komt naar u) en treft een kledingrek vol met nieuwe aanwinsten. Samen wordt alle kleding doorgepast. Tijdens het doorpassen laat Nina u alle mogelijke combinaties zien, zodat u weet hoe u de kleding optimaal kunt benutten. De kleding die niet past of niet leuk is, wordt omgeruild of teruggebracht. U houdt alleen de kleding die u mooi vindt en die perfect past.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan de tarieven of neem meteen contact op.

Metamorfose 

metamorfoseWilt u zich van top tot teen in een nieuw jasje laten steken? Wilt u uzelf of iemand anders verwennen met een heel speciaal en persoonlijk kado? Wilt u er eens heel anders uitzien voor bijvoorbeeld een feest of bruiloft? Dan is een complete metamorfose echt iets voor u! Een complete metamorfose bestaat uit een nieuw kapsel, make-up, en het shoppen voor één set kleding. Alle onderdelen worden volledig op elkaar afgestemd om het perfecte resultaat te bereiken. Een metamorfose bij Stylist Nina duurt 4 tot maximaal 6 uur, en verloopt als volgt:

Stap 1: het intakegesprek

Nina spreekt met u af bij een gezellige koffiebar. Daar maakt u kennis, en wordt de nieuwe look en bijhorende kledingstijl besproken.

Stap 2: haar en make-up

Na het gesprek wordt u door Nina afgezet bij een van de kapsalonnen waar wij mee samenwerken. Samen met Nina, een visagist en de kapper bepaalt u definitief uw nieuwe haarstyle en make-up. Vervolgens wordt u geknipt en opgemaakt.

Stap 3: shoppen

Na afloop van de behandeling in de salon komt Nina u ophalen. Daarna gaat u samen de stad in om uw ideale kledingset aan te schaffen.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan de tarieven of neem meteen contact op. Tip: de metamorfose is leuk om samen met uw vriend(in) te doen of cadeau te geven.

Fotostyling 

fotostyling fotoshoot strand Bent u fotograaf of samensteller van een tijdschrift of website, en bent u op zoek naar een stylist? Dan bent u bij Nina Konstanti aan het juiste adres. Nina kan de kleding en make-up van uw modellen verzorgen. Maar u kunt haar ook inzetten voor regie, art direction, set-dressing, of een combinatie van al deze diensten. Hieronder een omschrijving van de diensten:
  • Regie: bepalen van camerahoek, emotie en poses modellen
  • Art direction: bepalen van vormgeving set en kledingstijl
  • Styling: verzorgen en bepalen van outfits en make-up modellen
  • Set-dressing: verzorgen en bepalen vormgeving set
Bent u geinteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan. Een goed gestylde foto zorgt voor optimale communicatie, rendement uit advertentie of brochure, een professionele uitstraling, herkenning door de consument en follow up.

Bruiloft-styling 

huwelijk bruiloft foto Je aanstaande bruiloft moet een van de mooiste dagen van je leven worden! Een dag waarop jij en je partner graag willen schitteren. Stylist Nina kan jullie helpen bij het uitzoeken van de trouwjurk en het trouwpak en deze op elkaar afstemmen. Ook kan zij helpen bij het uitzoeken van schoenen, accesoires, het bruidsboeket, sieraden, het juiste kapsel en make-up. Kortom: Nina Konstanti kan uw complete look verzorgen.
Maar dat is nog niet alles. Nina kan ook de regie en art direction van uw fotoshoot verzorgen, zodat u trots kunt terugkijken op een fantastische dag.

Wimperextensions 

wimperextensions Wimperextensions, iets voor jou? Wimperextensions zijn een eenvoudige manier om je vollere wimpers en een diepere blik te geven, zonder dat je met mascara of een wimpertang aan de slag hoeft. De nepwimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers geplakt. Dit gebeurt heel nauwkeurig voor een natuurlijk ogend effect.
Wimperextensions zijn bestand tegen water, zon en zee. Daarbovenop heb je nooit meer last van uitlopende mascara! Bepaal zelf de lengte en krul van je wimpers: van een natuurlijke tot zeer zwoele look.
Geinteresseerd? Neem dan contact op, vertel uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan.